Gebruikte schepen te koop

Schepen te koop

In verband met upgraden van onze vloot, hieronder een aantal schepen die Maran Yachtcharter te koop heeft. Voor meer informatie over deze schepen kunt u vrijblijvend contact op nemen met ons.

Te koop: Friendship 22 Free bj.2004

Uniek: Nu te koop.

Één van de 6 meest recent gebouwde Friendship 22 Free schepen. Nederlands kwaliteitsproduct bouwjaar 2004. Het kleinste type van Friendship, een uitgekiende zeilkruiser met uitstekende zeileigenschappen een minitonner van grote klasse met een nieuw ontwikkelde ondiep (0.95cm) stekende kiel.Het schip is met vakmanschap en veel oog voor detail gebouwd. Een  makkelijk te handelen boot voor de instapper, maar ook voor de ervaren zeiler een vlotte dynamische zeiler. Deze Friendship 22 Free versie is de meest luxe te verkrijgen uitvoering.
Deze uitvoering is o.a. uitgevoerd met een 10 PK inboard Volvo Penta motor, een doorgelat grootzeil met lazy-jack systeem een Furlex rolreef systeem, een heteluchtkachel een vast pomptoilet en een comfortabele vaste keuken. Verder compleet in teak afgetimmerd volledig uitgevoerd met bovenkastjes.
De praktische indeling en sfeervolle afwerking, maken dat het goed toeven is op dit complete schip. Het interieur dat in teak is uitgevoerd, bestaat uit een afgescheiden tweepersoonshut voorin met , een ruime kajuit met twee langsbanken een vaste keukenopstelling bergruimte achter en zelfs een hondekoo
i.
De nieuwprijs in deze uitvoering was € 62.050,-

Nu te koop voor €22.500,= incl. BTW


Meer informatie:

Hoora Polyvalk.

Bouwjaar 1998, vaarklaarprijs incl.buitenboordmotor €4450,=

Zeer goed onderhouden polyvalk uitgerust met o.a rolfok, snelstrijk systeem en zelflozende kuip.